The GYGS 58 – ‘Daar zijn we weer! Riemen vast!’

Kapitein Erik en Kapitein Yves zijn terug met The GYGS! Riemen vast voor een extra lange, wervelende show vol feiten, meningen, discussies, vrolijkheid, verbazing, ophef, diepgang, duiding en vertier. De heren hebben elkaar gemist. Yves: ‘Het voelde alsof mijn been eraf was, geen podcast met jou Erik’. Natuurlijk maken de sportliefhebbers een diepe buiging voor de medaillewinnaars van de Olympische Spelen. Hoe ziet hun top-3 van winnaars eruit? 

Ook krijgen een aantal mensen ervan langs in The GYGS, zoals Sigrid Kaag: ‘Ze gaat gewoon dineren met Ploumen en Klaver terwijl de boel in de fik staat!’. Een journalist van de Volkskrant krijgt een rode kaart: ‘Hugo de Jonge loopt weg uit het interview en die journalist heeft niet het lef om door te vragen’. Maarten van Rossem tracht Hitler in historisch perspectief te plaatsen in zijn podcast en dat bevalt Gijrath & De Vlieger totaal niet. Yves waarschuwt: ‘Als Europa niet wakker wordt gaan we nieuwe Hitlers krijgen’. 

Maar er zijn ook luchtige topics. Erik: ‘Het lijkt me zo leuk om een baarmoeder te hebben met een kind erin’, de heren zijn dolblij dat Louis van Gaal terug is en hoe ziet Yves de opstelling van het Nederlands elftal voor zich? De Orkaan, De Verrekijker en De Tip van Yip mogen natuurlijk niet ontbreken en naar welke internationale bekendheid gaat deze week de Manolev Award? Dit én nog veel meer in The GYGS.

[mepr-hide rules=”7239″][/mepr-hide]

99,-

Per jaar

PREMIUM KAPITEINEN PAKKET:

9,-

Per maand

KAPITEINEN PAKKET:

Doneer

Wil je een extra donatie doen voor de podcast?