de luisteraar

Bom dia capitão, Espero que você esteja bem. Seu podcast é fantástico! Ik vind jullie podcast fantastisch, ga zo door!
- Timon
Complimenten voor het echt mooie interview met onze ceo Bas van AFAS. Ik ben fervent luisteraar van jullie podcasts en vond dit een van de beste interviews die Yves heeft gedaan.
- Stefan
Ik kijk elke vrijdag opnieuw uit naar de nieuwe podcast. Samen voor een mooiere wereld.
- Astrid
Maandag is het begin van de week en maandag is meestal de dag dat ik in de auto de podcast luister welke jullie de vrijdag opgenomen hebben. De maandag is dus steeds weer een feest. Hoofdschudden, lachen, verbazen, teleurstellingen.... alles wordt in jullie podcast ter berde gebracht.
- John
Bedankt dat jullie je uitspreken en jullie nek uitsteken. Deze podcast biedt mij hoop in bange dagen. Regelmatig heb ik hardop moeten lachen terwijl ik naar jullie podcast luisterde en afgelopen keer werd ik overweldigd door emotie toen ik naar het betoog van Yves luisterde over een grens die we niet over mogen gaan. Ik wil het aan alle lieve mensen om mij heen laten horen, die allemaal kiezen voor het gemak van meebuigen. Het voelt ongelooflijk eenzaam om ergens voor te staan. En nee, Erik, dat betekent niet dat Yves mij aardiger lijkt, ik behoor tot het kamp Erik EN Yves.
- Peggy
Bedankt Yves en Erik voor al jullie speurwerk, onthullingen en humor. Deze idiote corona tijd met vaccinatie dwang en drang, liegende en dictatoriale ministers, corruptie everywhere en de start en opmaat naar een testsamenleving is om te huilen en zeer zorgwekkend maar jullie podcast is een wekelijks lichtpuntje. Ga zo door!
- Anique
Geweldige uitzending over Siewertje. Dat is klasse journalistiek en het tonen van lef.
- Gerard
Ik luister sinds een paar maanden met alle plezier naar jullie podcasts. En wat vooral indruk op mij heeft gemaakt de laatste weken is de vastberadenheid en de passie die je kan horen in jullie stem.
- Bennie
Jullie verdienen een standbeeld mannen voor het onderzoek en ontmaskeren van deze slechte, slechte, operazanger. Die zingt nu wel een vals toontje lager.
- Ronald
Ga lekker door met jullie fijne GYGS en Uitblinkers. Jullie zijn een super duo, Erik lekker stout af en toe en Yves wordt maar vaker even boos als iets je vreselijk dwars zit. Dat lucht op, niet opkroppen. Jullie voelen nu al als familie.
- Marjorie
We hebben een zaterdag, we hebben een zondag, we hebben een maandag, we hebben een dinsdag, we hebben een woensdag, we hebben een donderdag, maar er is maar één vrijdag. De vrijdag van The GYGS: het 1-2-tje met Yves.
- Erik de Vlieger
Dank je wel voor het podcastgesprek wat ik met jou voerde. Ik neem mij dan altijd voor om niet te veel te zeggen en ook niet over mijn privéleven, want anders moet ik daarna weer twee weken in conclaaf om er allemaal dingen uit te krijgen. Je bent dus een betere interviewer dan ik, dat bewijs je maar weer! En hopelijk eindelijk een goed jaar, 2021, want wat zijn we klaar met 2020
- Jort Kelder
Perfecte podcast. Leuke luchtige en laagdrempelige gesprekken. Erik de Vlieger is een beetje de Cruijff van het zakendoen.
- Jordi8686
Super podcast, de visie van 2 mannen met levenservaring die met boerenverstand naar de maatschappij kijken. Heerlijk in deze debiele tijden. Dank mannen.
- Benniedikkie
Ik heb veel westerns gezien, maar de podcast van Gijrath en de Vlieger slaat alles. Als je ooit twee bounty hunters zoekt, moet je deze gasten bellen. Zij gaan voor de kill, en doen dat tijdens het knabbelen op een nootje.
- Peter van Reyen
Yves en Erik, was al blij met jullie podcast. Wordt nog blijer van jullie prachtige nieuwe initiatief en plannen. Mijn support hebben jullie. Ben direct 'aan boord' gestapt bij de echte kapiteinen. Verheug me op de reis met dit gezelschap. Dank voor jullie inzet en inspiratie.
- Een luisteraar
Jullie leken wel een stel wijven om zo lang over een zuigend graafje door te zagen. Verder luister ik graag!
- Nol72
De meest geweldige podcast. Die twee kunnen graven, de echte waarheid boven water halen, hebben fijne anekdotes, kunnen heerlijk lachen en wij met hen. Heren, bedankt.
- Brigitte bardoul
Ik kijk met heel veel plezier terug op ons podcastgesprek. Het was verhelderend, openhartig en er werden goede vragen gesteld. Mijn complimenten. Voor mij zat het venijn een beetje in de staart, want tijdens ons interview werd Redouan Taghi gearresteerd
- John van den Heuvel
Wat hadden we een interessant verhaal tijdens jouw podcast. Over het verleden, AJAX, John Cruijff en over de oorlog. Het leuke 1-2-tje met Yves en Sjaak. Ik wens je een prachtig 2021 met alle gezondheid.
- Sjaak Swart
Wat een fijne podcast! Erik een rebelse “jongen van de straat” inslag en Yves is de aanjager. Ik heb al 8 afleveringen achter elkaar geluisterd sinds vrijdag. Ik vind het gewoon gezellig. Ga zo door mannen! ​
- Fionaek
Deze combinatie van twee totaal verschillende mannen zijn een genot om naar te luisteren. Serieuze zaken vanuit volgeladen zakenmannen met gezond verstand die leuk onderwerpen uitdiepen
- Tgaurd2
Ik vind dit een zeer vermakelijke podcast. Informatief, kritisch, stellen wat mij betreft hele belangrijke vragen over de huidige situatie, afgewisseld met een beetje roddel her en der. Slappe grappen en mooie anekdotes. Echt een aanrader.
- kaj gorgels
Serieuze en broodnodige onderzoeksjournalistiek. Hulde!
- Quintin Schevernels
Yves, ik vond het fantastisch om je te spreken en ik denk dat men een andere kant van mij heeft gehoord
- Dries Roelvink
Yves het is erg aangenaam om naar je te luisteren als interviewer, je vragen zijn scherp en je hebt je altijd goed verdiept in de gast. De discussies en onderwerpen laten me altijd aandachtig luisteren. Ga hier mee door!
- Molkpen
Goede, rustige en onderhoudende gesprekken met interessante gasten en een interviewer die niet wereldvreemd is. Eerlijke geluiden uit de praktijk. Leuke serie nu tijdens de corona crisis, ondanks wat positieve verhalen wel heel beangstigend, want hier hoor je wel de waarheid
- Paul Voortman
Door jullie heb ik me meer verdiept in de politiek en zijn mijn ogen open gegaan! Zeer leerzame en heb inzicht en bewustwording gekregen in heel veel onderwerpen die jullie hebben besproken; geweldig!! Wat ik ook heel fijn vind is de uitleg in gewone taal (Jip en Janneke). Ik ben fan geworden!!
- W de Vries
We zitten samen op dezelfde golflengte, maar toch maken we genoeg golven om iedere keer weer een inspirerend gesprek te hebben. Ik vond het super leuk om in je podcast te zitten. Warme groet, Roland
- Roland Kahn
Hi Yves, Jaap de Groot Holland hier. Je weet wel: je allereerste gast in de podcast. Die klap was meteen een daalder waard, want inmiddels staan ze te dringen om bij je in de studio te komen… en terecht. Ik bewaar goede herinneringen aan het gesprek. Voor 2021 wens ik je weer een echt ‘Yves-Masters jaar’ toe en sluit het jaar af met heel veel bubbels.
- Jaap de Groot

99,-

Per jaar

PREMIUM KAPITEINEN PAKKET:

9,-

Per maand

KAPITEINEN PAKKET:

Doneer

Wil je een extra donatie doen voor de podcast?