Luister naar de podcast in
je favoriete podcast app

Naast de audioplayer die wij hebben ontwikkeld op De Kapiteinenlijn, bieden wij ook de optie om de podcast te beluisteren via je favoriete podcast player. 

Indien je een account hebt op De Kapiteinenlijn en bent ingelogd, kun je eenmalig een unieke link generen, die je kunt importeren in een podcast player naar keuze. Deze link zorgt er voor dat de nieuwste podcast automatisch in de door jou gekozen podcast player te beluisteren is. Daarnaast komen de toekomstige podcasts automatisch in de podcast player terecht. Dit is dus een eenmalige inschrijving die hierna geen werk meer kost. We houden het graag eenvoudig. 

Klik op onderstaande podcast shows om je unieke link aan te maken. Veel luisterplezier!

THE

GYGS

THE GYGS SPECIAL

UITBLINKERS

ONDERNEMEN IN
TIJDEN VAN CORONA

NIET POETSEN,
MAAR LULLEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Momenteel biedt De Kapiteinenlijn de volgende apps aan: Apple podcasts, Google Podcasts, Itunes, Castro, Overcast, Podcast Addict, Pocket Casts, Podcast Republic, Downcast, RSS Radio en Podkicker. 

Helaas biedt Spotify niet de optie om privé podcasts te luisteren. Maar niet getreurd: er zijn een hoop anderen die de functie wel bieden. Daarnaast is de podcast ook gewoon te beluisteren op www.dekapiteinenlijn.nl/podcasts

Ja, het is alleen mogelijk om de podcast te importeren als je één van de bovenstaande apps op je telefoon hebt geïnstalleerd.