VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

De Kapiteinenlijn is het podcastplatform voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en een ander geluid!

Met één klik op deze knop is alles mogelijk!

BETALEN EN LIDMAATSCHAP

Wij maken op De Kapiteinenlijn onderscheid tussen twee lidmaatschappen.

Een maandelijkse abonnement: hiervoor zijn de kosten €9,- per maand. 

Een jaarlijks premium abonnement: hiervoor zijn de kosten €99,- per jaar. 

Abonnementen lopen automatisch door.  

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal of creditcard. Wij maken hierbij gebruik van Mollie als onze betaalprovider.

Als Kapiteinen pionier ben je al in bezit van een account op De Kapiteinenlijn. Met dit account heb je voor nu enkel toegang tot The GYGS Special. Als je toegang wil tot alle podcasts + extra’s kan je je account upgraden naar een jaar- of maandabonnement. Zorg dat je wel eerst bent ingelogd op De Kapiteinenlijn voordat je je account gaat upgraden. Upgraden kan hier!

Na betaling ben je in het bezit van een volwaardig Kapiteinenaccount. 

Het jaarabonnement tot De Kapiteinenlijn is 13 maanden geldig en het maandabonnement is 1 maand geldig. Voor beide abonnementen geldt 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via contact@dekapiteinenlijn.nl

Na ontvangst van je e-mail zullen wij je opzegging bevestigen.

Dit wordt nog ontwikkelt, hou de website dus goed in de gaten!

ACCOUNT

In Mijn Account is het mogelijk om je wachtwoord te wijzigen.

Het kan voorkomen dat je tijdens het aanmelden per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Mail ons op contact@dekapiteinenlijn.nl, dan helpen we je snel verder!

Op De Kapiteinenlijn kan iedere toekomstig Kapitein een gebruikersnaam aanmaken. Het komt wel eens voor dat gebruikers een gebruikte gebruikersnaam willen kiezen. Hier geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wees dus creatief!

Sorry voor het ongemak! Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met het verwerken van je bestelling. Stuur een mailtje naar contact@dekapiteinenlijn.nl, , dan helpen we je snel verder!

LUISTEREN

Elke maandag kan je vanaf 17:00 uur een nieuwe aflevering van ‘Uitblinkers’ luisteren.

Elke vrijdag kan je vanaf 17:00 uur een nieuwe aflevering van ‘The GYGS’ luisteren.

Specials worden ruim van tevoren aangekondigd.

Onze podcastbibliotheek is voorlopig nog terug te luisteren op de bekende kanalen, maar afleveringen vanaf 26 maart zijn alleen hier te beluisteren als je kapitein bent.

Op de reguliere podcast kanalen zullen wij teasers van de podcast blijven plaatsen. 

We zijn hier druk mee bezig. Wanneer deze live is zullen we een melding plaatsen op De Kapiteinenlijn.

De podcast is eenvoudig te streamen naar apparaten die een Bluetooth functie hebben. Zo kan je je apparaat verbinden met een TV, speaker, auto, etc. om de podcast daarop af te spelen.

Sinds kort bieden we ook de functie op via een unieke link te podcasts te importeren in je podcast player. Ga naar de volgende pagina om dit uit te voeren:

Unieke podcast link

OVERIG

Tips en vragen kunnen worden gemaild naar: contact@dekapiteinenlijn.nl.

We zijn een startup podcast dus kunnen donaties goed gebruiken. Donaties worden besteed aan onze research. Je kan hier je donatie doen.

Indien je een beoordeling voor de podcast wil achter laten, kan je deze mailen naar contact@dekapiteinenlijn.nl. Wij zullen deze dan plaatsten op de comments pagina.