VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

De Kapiteinenlijn is het podcastplatform voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en een ander geluid!

Met één klik op deze knop is alles mogelijk!

BETALEN EN LIDMAATSCHAP

Wij maken op De Kapiteinenlijn onderscheid tussen twee lidmaatschappen.

Een maandelijkse abonnement: hiervoor zijn de kosten €9,- per maand. 

Een jaarlijks premium abonnement: hiervoor zijn de kosten €99,- per jaar. 

Abonnementen lopen automatisch door.  

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, Creditcard of Bancontact. Wij maken hierbij gebruik van Mollie als onze betaalprovider.

Het upgraden van een jaarabonnement gaat als volgt:

Zorg allereerst dat je bent ingelogd -> ga vervolgens naar Mijn Account.

Klik vervolgens onder het kopje actie op upgrade -> in deze omgeving kan je een betaalmethode kiezen en hiermee je account upgraden.

We zijn blij met jouw upgrade en je krijgt uiteraard toegang tot de Kapiteinen-cadeaus die horen bij een jaarabonnement.

Het is voor iedere betaling mogelijk om een factuur aan te maken, dit kan je doen in Mijn account. Kies de betaling in het overzicht en download vervolgens de factuur door op PDF te klikken. 

Het jaarabonnement tot De Kapiteinenlijn is 13 maanden geldig en het maandabonnement is 1 maand geldig. Voor beide abonnementen geldt 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via contact@dekapiteinenlijn.nl

Na ontvangst van je e-mail zullen wij je opzegging bevestigen.

Als Kapiteinen pionier ben je al in bezit van een account op De Kapiteinenlijn. Met dit account heb je voor nu enkel toegang tot The GYGS Special. Als je toegang wil tot alle podcasts + extra’s kan je je account upgraden naar een jaar- of maandabonnement. Zorg dat je wel eerst bent ingelogd op De Kapiteinenlijn voordat je je account gaat upgraden. Upgraden kan hier!

Na betaling ben je in het bezit van een volwaardig Kapiteinenaccount. 

ACCOUNT

In Mijn Account is het mogelijk om je wachtwoord te wijzigen.

Het kan voorkomen dat je tijdens het aanmelden per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Mail ons op contact@dekapiteinenlijn.nl, dan helpen we je snel verder!

Op De Kapiteinenlijn kan iedere toekomstig Kapitein een gebruikersnaam aanmaken. Het komt wel eens voor dat gebruikers een gebruikte gebruikersnaam willen kiezen. Hier geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wees dus creatief!

Sorry voor het ongemak! Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met het verwerken van je bestelling. Stuur een mailtje naar contact@dekapiteinenlijn.nl, , dan helpen we je snel verder!

LUISTEREN

Elke ochtend kan je vanaf 7:00 uur een nieuwe aflevering luisteren van Gijrath & de Vlieger. 

Elke vrijdag kan je vanaf 17:00 uur een nieuwe aflevering luisteren van ‘The GYGS’.

Specials worden van tevoren aangekondigd.

Sinds kort bieden we ook de functie op via een unieke link te podcasts te importeren in je podcast player. Ga naar de volgende pagina om dit uit te voeren:

Unieke podcast link

De complete podcastbibliotheek is alleen toegankelijk via De Kapiteinenlijn. De podcast Gijrath & de Vlieger en sommige podcast uitzendingen zijn de beluisteren via het open net. 

De podcast is eenvoudig te streamen naar apparaten die een Bluetooth functie hebben. Zo kan je je apparaat verbinden met een TV, speaker, auto, etc. om de podcast daarop af te spelen.

OVERIG

Tips en vragen kunnen worden gemaild naar: contact@dekapiteinenlijn.nl.

We zijn een startup podcast dus kunnen donaties goed gebruiken. Donaties worden besteed aan onze research. Je kan hier je donatie doen.

Indien je een beoordeling voor de podcast wil achter laten, kan je deze mailen naar contact@dekapiteinenlijn.nl. Wij zullen deze dan plaatsten op de comments pagina.